Baby

Welkom bij Pure Baby

 

Van zwangerschap tot peuter

Op het moment dat je zwanger bent leef je samen toe naar de bevalling, een bijzondere gebeurtenis die je maar één of paar keer in je leven mee maakt, maar waarvan je vaak Pure Hoogeveen Valentijnniet zo goed weet wat je ervan kan verwachten. Daarna mogen jullie genieten van het iets heel moois, je kindje, met daarnaast soms ook de onzekerheden van het prille ouderschap. Vaak komt er veel informatie op je af tijdens je zwangerschap en na je bevalling en is het soms lastig te kiezen welke cursus bij je past. In mijn praktijk worden cursussen en behandelingen aangeboden met als doel vol vertrouwen en ontspanning de bevalling in te gaan en te genieten van je zwangerschap.

De Cursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling. Samen sta je voor een grote verandering: jullie gaan ouders worden. Binnen deze cursus krijgen jullie praktische informatie, worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie technieken die je bij de bevalling kunt toepassen.

De zwangerschap brengt soms lichamelijke ongemakken met zich mee, denk aan vermoeidheid, rugpijn, vocht vasthouden. Een zwangerschapsmassage kan klachten verlichten en je spieren helpen ontspannen. Ook zonder klachten is het heerlijk gemasseerd te worden en even een ontspanmoment voor jezelf te hebben.
Praktijk PURE heeft een unieke en profesionele massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen, welke het mogelijk maakt weer even op je buik mag liggen.

Is jullie kleintje er eenmaal dan kun je in de cursus babymasssage leren hoe leuk met aandacht aanraken kan zijn en hoe je hiermee nog meer contact kuntmaken met je baby. In deze cursus leer je je baby masseren en bespreken we verschillende interessante thema's zoals o.a., til en draagtechnieken, inbakeren en tummy tub en onderwerpen waar behoefte aan is binnen de groep.

De cursus kun je in groepsverband volgen of individueel bijvoorbeeld samen met je partner of gezellig met een vriendin!

 

 

 

 

Nieuws

meer nieuws