Zwangerschapsmassage


Gefeliciteerd met je zwangerschap! 

Zwangerschapsmassage Pure hoogeveen

Een spannende maar ook een hele mooie en bijzondere tijd. In deze periode verandert er veel in je lichaam, je spieren, gewrichten en hormonen. Alles wordt losser en soepeler om ruimte maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling.
Deze veranderingen kunnen klachten met zich meebrengen, denk aan vermoeidheid, slecht slapen, bekkenklachten, pijn in je nek en rug en vocht vasthouden. Een ontspannende zwangerschapsmassage kan helpen deze klachten te verminderen.
Massage verbetert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor de moeder en het kind.

Deze massage mag je ondergaan vanaf de 12e week van je zwangerschap. Mocht je medische klacht hebben, dan hoor ik dit graag van te voren om te bepalen of je een afspraak kunt maken voor de zwangerschapsmassage.

De praktijk heeft een unieke en profesionele massagetafel speciaal voor zwangere vrouwen. Deze tafel maakt het mogelijk dat, door middel van buik- en borstuitsparingen, je als aanstaande moeder comfortabel en veilig op je buik kan liggen. De buik wordt daarbij 'gedragen 'door een ondersteunende band. Op de buik liggen is iets waar je misschien, hoe verder de zwangerschap vordert steeds meer naar uitziet.

 

Behandelingen

Rug, nek en schoudermassage  30 min. € 35,-
Rug, nek, schoudermassage & armen en benen  55 min € 58,-

 

Nieuws

meer nieuws