Samen Bevallen

Voor stellen, in 4 avonden voorbereiden op de komst van jullie kindje

De Cursus Samen Bevallen biedt de mogelijkheid om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling. Samen sta je voor een grote verandering; jullie gaan ouders worden. Je kijkt er samen naar uit, maar hebt ook onzekerheden en vragen zeker als het de 1e keer is. Als partner is het prettig dat je weet wat je kan verwachten en welke steun je kunt bieden tijdens de bevalling. Je voelt je dan een stuk minder machteloos. Binnen de cursus Samen Bevallen krijgen jullie praktische informatie, worden jullie uitgebreid geïnformeerd en leren jullie technieken die je bij de bevalling kunt toepassen. Tijdens de cursus is er steeds aandacht voor de ondersteunende rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn bij jullie bevalling.

Voor informatie over de cursus en startdata verwijs ik je naar www.samenbevallen.nl

zwangerschapscursus Slim Bevallen

Slim Bevallen

Eéndaagse praktische cursus op zaterdag    nieuw per 2020!

Tijdens deze cursus krijg je veel praktische informatie over de fases van de bevalling en leer je ademhalingstechnieken en houdingen waar je echt wat aan hebt. Ook is er veel ruimte voor vragen. Om goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling in te gaan. Deze cursus is er voor stellen, maar er is ook een WOMEN ONLY.

Inhoud cursus:

start bevalling - de ontsluitingsfase - de persfase - eerste contact kindje - omgaan met pijn - mogelijke ingrepen (vacuümpomp, keizersnee enz..) diverse ademhalingstechnieken - houdingen - perstechniek - ontspanningsoefeningen - geboorteplan

De cursus wordt gegeven op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dag is inclusief koffie, thee, fris, lekkers. Tussen de middag wordt een heerlijke lunch geserveerd.

Na afloop krijg je een reader waarin je in alle rust nog eens de informatie door kunt lezen. De kosten van deze cursus zijn € 125,- 

 

Cursusdata 2020  binnenkort online!

Stellen   
Woman only  

 

 

 

Nieuws

meer nieuws